Kundtjänst

Din klockbutik i Sverige sedan 2012

 • BankID
 • Klarna Installment
 • Mastercard
 • Swish
 • Visa

Betala säkert

Din önskelista

Din önskelista är tom!

Din kundvagn

Din kundvagn är tom!

Din jämförelselista

Black Weekend! Upp till -75%. Klicka här

Bering 14526-307 damklocka, rostfritt stål armband

Söker du efter en autentisk Bering damklocka? Då har du kommit till rätt ställe! På online butiken ÅKSTRÖMS kan du köpa en Bering 14526-307 damklocka och njuta av gratis frakt i Sverige från 750kr. Alla våra klockor är original och vi har 14 dagars öppet köpgaranti.

Bering 14526-307 Damklocka

 • 2159 kr
 • Alla skatter ingår.
12 av våra kunder har valt Bering under de senaste 30 dagarna
Bering logo

Detta är en originalprodukt från Bering.

Levereras med 2 års tillverkargaranti.

Beställningsvara! Skickas inom 3-4 arbetsdagar från Tyksland. Läs mer

Skynda! Denna produkt är väldigt populär, bara 2 kvar.

Vad kan jag förvänta mig när jag köper från ÅKSTRÖMS?

 • Autentiska produkter
 • Säker betalning
 • Gratis frakt från 750kr
 • Försäkrat paket
 • 14 dagars returpolicy
 • Professionell urmakarservice
 • Presentförpackning tillgänglig

Om Bering 14526-307

Ett mycket bra val för damerna!

Denna analog klocka från Bering har ett armband i rostfritt stål och i färgen blå, kompletteras med en urtavla i färgen blå. OBS! Boetten på Bering 14526-307 damklocka har 26 mm i diameter (du kan se vår klockguide för att vara säker på att klockan passar perfekt).

Den kvarts (batteri) drivna klockan har funktioner för minut / timme och gällande vattentäthet, den tål ett tryck på upp till 5 atm.

Priset för denna modell är i 2000 kr - 3000 kr budget. Vårat pris just nu för Bering 14526-307 damklockor är 2159 kr.

Du kan se alla specifikationer för denna klocka (ladda ner Bering 14526-307 specifikationer) och se mer om Bering i sektionen nedanför.

Var snäll och kontakta oss om du har några frågor om denna produkt.

Skynda! Denna produkt är väldigt populär, bara 2 kvar.

ÅKSTRÖMS Protection logo

Denna produkt är berättigad till ÅKSTRÖMS Protection!

Denna produkt har visats 26 gånger idag.

Bering 14526-307 damklocka, rostfritt stål armbandBering 14526-307 damklocka, rostfritt stål armbandBering 14526-307 damklocka, rostfritt stål armband
 • 2159 kr
 • Alla skatter ingår.
12 av våra kunder har valt Bering under de senaste 30 dagarna

Bering 14526-307 damklocka specifikationer

Ta reda på allt du behöver veta om Bering 14526-307. Om du är intresserad av att köpa denna produkt, vänligen konsultera listan över specifikationer i tabellen nedan för att se till att det är rätt val för dig. I "Om" fliken kan du hitta mer information om Bering märket. Som alltid, om du har ytterligare frågor, uppmanar vi dig att kontakta oss.

Produktinformation

EAN4894041204482
KönKvinnor
MärkeBering
KollektionClassic 26 mm
Garanti [år]2

Materiale & färg

ArmbandsmaterialRostfritt stål
ArmbandsfärgBlå
Boetts MaterialRostfritt stål
Boetts FärgSilver
Boetts YtaPolerad
Urtavlans färgBlå
GlasSafirglas

Produktutförande

Display typAnalog
UrverkstypKvarts (batteri)
FunktionerTimme, Minut

Detaljer

VridringFixerad
BakboettUndersida av rostfritt stål (pressad)
SpänneKlämspänne
Vattenskydd5 ATM

Mått

Diameter [mm]26
Case thickness [mm]6
Lug width [mm]12
Max. wrist circumference [mm]190

Om Bering

Tidlöst vacker och långvarig, som den vidsträckta isen, blandar Bering minimalistisk dansk design och optimal materialstyrka på ett unikt sätt. Inspirerad av skönheten i Arktis kännetecknas stilen hos Beiringklockan och smyckesamlingen av tydliga, strömlinjeformade former och ren elegans.

När danska äventyrare och affärsman René Kaerskov fallskärmshoppade ut ur en helikopter i den isiga kylan i Arktis, direkt över Nordpolen 2008, hade han ingen aning om att han hoppade in i en ny era. I det ögonblicket som han landande säkert på den nordligaste punkten av världen, blev hans hjärta erövrat av den vidsträckta isens svala, enkla skönhet och oändliga vita yta. Överväldigad av dessa fascinerande intryck fängslade han också sina affärspartners Michael Witt Johansen och Lars Gram-Skjønnemann med sina beskrivningar av det arktiska landskapets utsökta prakt. Inspirerad av dessa vackra bilder började de två danskarna utveckla visionen om ett nytt klockmärke - ett klockmärke som skulle vara så rent, tydligt och hisnande vackert som själva Nordpolen..

Bering logo

Viktig information

Den här produkten är en beställningsvara och skickas så fort den inkommit till vårt lager från tillverkaren/agenten. Normalt sker detta inom 3-4 arbetsdagar.
Observera att vi tar ut en avgift på 10% på varuvärdet om man vill stoppa sitt utskick på beställningsvaror efter att beställning redan gjorts eller om man låter paketet gå automatiskt i retur efter att det har skickats ut

 

Nu kan du betala med Klarna

Vi vill att det skall vara enkelt att handla hos oss. Därför kompletterar vi våra betalsätt och erbjuder från och med nu möjligheten att betala via Klarna, som är ett av Sveriges mest populära betalsätt för handel på internet.

Hos Klarna kan du betala med kort, via faktura eller direkt via din internetbank. Du kan också välja att delbetala. Du avgör själv utifrån dina önskemål och förutsättningar.

Har du frågor eller vill ha mer information?

Välkommen att kontakta oss på tel: +46 (0)10-884 85 86 eller via e-post

 

Leverans

- Leveransen av ditt köp är alltid fraktfri när du gör en beställning hos oss över 750 SEK.

- Alla paket skickas i regel alltid med DHL eller UPS, rekommendetat, från vårt lager.

- Beställningens totala leveranstid beror på om det du beställer finns hemma i vårt lager eller om vi beställer hem det i samband med din order.

- Det tar normalt sett 1-2 vardagar för ett paket att komma fram till ditt närmaste uthämtningsställe från det att vi har skickat ut det, men vi kan inte ansvara för eventuella förseningar som uppstår hos UPS.

- När en produkt skickas från vårt lager får du ett bekräftelse-SMS med ett spårningsnummer så att du kan spåra ditt paket. UPS skickar sedan ett avi-SMS när paketet har kommit fram till uthämtningsstället.

- Du kan söka på ditt postnummer här för att se vilket ombud paketet levereras till. Det första alternativet som kommer upp är det ombud paketet skickas till, det går inte att välja själv.

- Påminnelse-AVI skickas även ut av DHL eller UPS om paketet inte hämtats ut efter några dagar.

- Paketet ligger hos ditt ombud i 14 dagar. 


Observera att vi inte är tillverkaren av produkterna som säljs på vår hemsida och viss produktinformation kan skilja sig.

Vi är inte tillverkaren av produkterna som säljs på vår hemsida. Även om vi jobbar på att försäkra att all produktinformation är korrekt, kan tillverkaren göra små ändringar på detaljer och utseende under åren på sina produkter och ändra deras produktinformation.

Tänk även på att färger kan variera och se olika ut beroende på vad för typ av skärm man har och i vilket ljus bilderna är tagna i. Man kan därför inte räkna med att få en full uppfattning av den verkliga färgen enbart genom att titta på bilderna som finns på produkten.

Faktisk paketering och material kan också förändras och innehålla mer och/eller andra material eller färger än det som finns på vår hemsida. Man ska alltid läsa tillverkarens instuktionsmanual innan en vara används och inte helt förlita sig på informationen som man finner på vår hemsida. 

Få samma utseende med dessa alternativ

Vi sökte efter andra modeller som liknar Bering 14526-307.
Ta en titt på dessa alternativ.

Bering 14539-367 unisexklocka
Se detaljer
BeställningsvaraSista
Bering 10426-307-S damklocka
Se detaljer
BeställningsvaraSista
Bering 10817-307 damklocka
Se detaljer
BeställningsvaraSista
Bering 11927-367 damklocka
Se detaljer
BeställningsvaraBegränsat lager
Fler liknande modeller