Kundtjänst

Din klockbutik i Sverige sedan 2012

 • BankID
 • Klarna Installment
 • Mastercard
 • Swish
 • Visa

Betala säkert

Din önskelista

Din önskelista är tom!

Din kundvagn

Din kundvagn är tom!

Din jämförelselista

Köp nu, betala efter 30 dagar med Klarna

Master Time MTLS-10740-12M damklocka, rostfritt stål armband

Söker du efter en autentisk Master Time damklocka? Då har du kommit till rätt ställe! På online butiken ÅKSTRÖMS kan du köpa en Master Time MTLS-10740-12M damklocka och njuta av gratis frakt i Sverige från 750kr. Alla våra klockor är original och vi har 14 dagars öppet köpgaranti.

Söker du efter en autentisk Master Time damklocka? Då har du kommit till rätt ställe! På online butiken ÅKSTRÖMS kan du köpa en Master Time MTLS-10740-12M damklocka och njuta av gratis frakt i Sverige från 750kr. Alla våra klockor är original och vi har 14 dagars öppet köpgaranti.

Master Time logo

Detta är en originalprodukt från Master Time.

Levereras med 3 års tillverkargaranti.

Beställningsvara! Skickas inom 3-4 arbetsdagar från Tyskland. Läs mer

Vad kan jag förvänta mig när jag köper från ÅKSTRÖMS?

 • Autentiska produkter
 • Säker betalning
 • Gratis frakt från 750kr
 • Försäkrat paket
 • 14 dagars returpolicy
 • Professionell urmakarservice
 • Presentförpackning tillgänglig
Master Time MTLS-10740-12M damklocka, rostfritt stål armbandMaster Time MTLS-10740-12M damklocka, rostfritt stål armbandMaster Time MTLS-10740-12M damklocka, rostfritt stål armbandMaster Time MTLS-10740-12M damklocka, rostfritt stål armbandMaster Time MTLS-10740-12M damklocka, rostfritt stål armbandMaster Time MTLS-10740-12M damklocka, rostfritt stål armband
 • 1149 kr
 • Alla skatter ingår.
 • 1149 kr
 • Alla skatter ingår.

Master Time MTLS-10740-12M, Damklocka

3 av våra kunder har valt Master Time under de senaste 3 dagarna
Master Time MTLS-10740-12M damklocka, rostfritt stål armband
+
Klocklåda wbf-3 för 3 klockor
Starta din samling för endast 1408 kr

Om Master Time MTLS-10740-12M

Ett mycket bra val för damerna!

Denna analog / digital klocka från Master Time har ett armband i rostfritt stål och i färgen silver, kompletteras med en urtavla i färgen vit. OBS! Boetten på Master Time MTLS-10740-12M damklocka har 36 mm i diameter.

Den batteryquartz drivna klockan har funktioner för datum / timme / minut / evighetskalender / radiocontrolled / sekund / summertimedst och gällande vattentäthet, den tål ett tryck på upp till 5 atm.

Priset för denna modell är i 1000 kr - 1500 kr budget. Vårat pris just nu för Master Time MTLS-10740-12M damklockor är 1149 kr.

Du kan se alla specifikationer för denna klocka (ladda ner Master Time MTLS-10740-12M specifikationer) och se mer om Master Time i sektionen nedanför.

Var snäll och kontakta oss om du har några frågor om denna produkt.

ÅKSTRÖMS Protection logo

Denna produkt är berättigad till ÅKSTRÖMS Protection!

Denna produkt har visats 24 gånger idag.

Master Time MTLS-10740-12M damklocka, rostfritt stål armbandMaster Time MTLS-10740-12M damklocka, rostfritt stål armbandMaster Time MTLS-10740-12M damklocka, rostfritt stål armbandMaster Time MTLS-10740-12M damklocka, rostfritt stål armbandMaster Time MTLS-10740-12M damklocka, rostfritt stål armbandMaster Time MTLS-10740-12M damklocka, rostfritt stål armband
 • 1149 kr
 • Alla skatter ingår.
3 av våra kunder har valt Master Time under de senaste 3 dagarna

Master Time MTLS-10740-12M damklocka specifikationer

Ta reda på allt du behöver veta om Master Time MTLS-10740-12M. Om du är intresserad av att köpa denna produkt, vänligen konsultera listan över specifikationer i tabellen nedan för att se till att det är rätt val för dig. I "Om" fliken kan du hitta mer information om Master Time märket. Som alltid, om du har ytterligare frågor, uppmanar vi dig att kontakta oss.

Produktinformation

EAN4260503039389
KönKvinnor
Garanti [år]3

Materiale & färg

ArmbandsmaterialRostfritt stål
ArmbandsfärgSilver
Boetts MaterialRostfritt stål
Boetts FärgSilver
Boetts YtaPolerad
Urtavlans färgVit
GlasMineralglas, Hardened

Produktutförande

Display typDigital, Analog
UrverkstypBatteryquartz
Movement NameDE), Empfang des Signals DCF 77 (Mainflingen, W314
FunktionerTimme, Summertimedst, Datum, Sekund, Radiocontrolled, Evighetskalender, Minut

Detaljer

VridringFixerad
BakboettUndersida av rostfritt stål, Pressed
SpänneKlämspänne
Vattenskydd5 ATM

Mått

Diameter [mm]36
Case Tjocklek [mm]11

Om Master Time

Master Time-armbandsur är nyetablerade på marknaden och kännetecknas av batterier med lång livslängd och deras radiofunktion. Den inbyggda radiofunktionen visar alltid rätt tid. Ställa in klockan, t.ex. när man byter från sommar till vinter är det inte nödvändigt med en radioklocka. Den anpassar sig till rätt tid.

Master Time-radiour är av hög kvalitet och mycket funktionella. Du kan få fördel med olika mönster och ett oslagbart pris gentemot prestandaförhållande. Som radiostyrda armbandsur anpassar dessa klockor sig automatiskt till sommar- och vintertid. Vi levererar alla Master Time-klockor med 3 års garanti i en sensationell prisklass. I vår butik hittar du ett stort urval av unika Master Time-klockor.

Master Time logo

Viktig information

Den här produkten är en beställningsvara och skickas så fort den inkommit till vårt lager från tillverkaren/agenten. Normalt sker detta inom 3-4 arbetsdagar.
Observera att vi tar ut en avgift på 10% på varuvärdet om man vill stoppa sitt utskick på beställningsvaror efter att beställning redan gjorts eller om man låter paketet gå automatiskt i retur efter att det har skickats ut

 

Nu kan du betala med Klarna

Vi vill att det skall vara enkelt att handla hos oss. Därför kompletterar vi våra betalsätt och erbjuder från och med nu möjligheten att betala via Klarna, som är ett av Sveriges mest populära betalsätt för handel på internet.

Hos Klarna kan du betala med kort, via faktura eller direkt via din internetbank. Du kan också välja att delbetala. Du avgör själv utifrån dina önskemål och förutsättningar.

Har du frågor eller vill ha mer information?

Välkommen att kontakta oss på tel: +46 (0)10-884 85 86 eller via e-post

 

Leverans

- Leveransen av ditt köp är alltid fraktfri när du gör en beställning hos oss över 750 SEK.

- Alla paket skickas i regel alltid med DHL eller UPS, rekommendetat, från vårt lager.

- Beställningens totala leveranstid beror på om det du beställer finns hemma i vårt lager eller om vi beställer hem det i samband med din order.

- Det tar normalt sett 1-2 vardagar för ett paket att komma fram till ditt närmaste uthämtningsställe från det att vi har skickat ut det, men vi kan inte ansvara för eventuella förseningar som uppstår hos UPS.

- När en produkt skickas från vårt lager får du ett bekräftelse-SMS med ett spårningsnummer så att du kan spåra ditt paket. UPS skickar sedan ett avi-SMS när paketet har kommit fram till uthämtningsstället.

- Du kan söka på ditt postnummer här för att se vilket ombud paketet levereras till. Det första alternativet som kommer upp är det ombud paketet skickas till, det går inte att välja själv.

- Påminnelse-AVI skickas även ut av DHL eller UPS om paketet inte hämtats ut efter några dagar.

- Paketet ligger hos ditt ombud i 14 dagar. 


Observera att vi inte är tillverkaren av produkterna som säljs på vår hemsida och viss produktinformation kan skilja sig.

Vi är inte tillverkaren av produkterna som säljs på vår hemsida. Även om vi jobbar på att försäkra att all produktinformation är korrekt, kan tillverkaren göra små ändringar på detaljer och utseende under åren på sina produkter och ändra deras produktinformation.

Tänk även på att färger kan variera och se olika ut beroende på vad för typ av skärm man har och i vilket ljus bilderna är tagna i. Man kan därför inte räkna med att få en full uppfattning av den verkliga färgen enbart genom att titta på bilderna som finns på produkten.

Faktisk paketering och material kan också förändras och innehålla mer och/eller andra material eller färger än det som finns på vår hemsida. Man ska alltid läsa tillverkarens instuktionsmanual innan en vara används och inte helt förlita sig på informationen som man finner på vår hemsida. 

Få samma utseende med dessa alternativ

Vi sökte efter andra modeller som liknar Master Time MTLS-10740-12M.
Ta en titt på dessa alternativ.

Fler liknande modeller

Recensioner

Våra kunder kommer från hela Europa, därför översätts texten automatiskt.

Bild på Mark Maddox MM6012-73 damklocka skickad av Francisco Vargas

Bra bemötande på kundservice

"Bra bemötande på kundservice och fantastisk med återkoppling. Fru o döttrar nöjda, därmed jag också nöjd. Pålitlig leverans o har inget att klaga på."

Recension för Mark Maddox MM6012-73 damklocka av Francisco Vargas

Bild på Bering 11139-564 damklocka skickad av Cecilia Andersson

Riktigt snabb leverans

"Jättenöjd med min nya klocka! Den är lagom stor och stilren. Riktigt snabb leverans utan problem."

Recension för Bering 11139-564 damklocka av Cecilia Andersson

Bild på Burberry BU7711 herrklocka skickad av Luka Sjöstrand

Rekommenderar denna!!

"Jag är riktigt nöjd med uret samt företaget som säljer denna har gjort detta köp till en trevlig upplevelse. Rekommenderar denna!!"

Recension för Burberry BU7711 herrklocka av Luka Sjöstrand