Kundtjänst

Din klockbutik i Sverige sedan 2012

 • BankID
 • Klarna Installment
 • Mastercard
 • Swish
 • Visa

Betala säkert

Din önskelista

Din önskelista är tom!

Din kundvagn

Din kundvagn är tom!

Din jämförelselista

Köp nu, betala efter 30 dagar med Klarna

Police PEWJP2110202 herrklocka, silicon armband

Söker du efter en autentisk Police herrklocka? Då har du kommit till rätt ställe! På online butiken ÅKSTRÖMS kan du köpa Police PEWJP2110202 herrklocka och njuta av gratis frakt i Sverige från 750kr. Alla våra klockor är original och har en 14 dagars återbetalningsgaranti.

Söker du efter en autentisk Police herrklocka? Då har du kommit till rätt ställe! På online butiken ÅKSTRÖMS kan du köpa Police PEWJP2110202 herrklocka och njuta av gratis frakt i Sverige från 750kr. Alla våra klockor är original och har en 14 dagars återbetalningsgaranti.

Police logo

Detta är en originalprodukt från Police.

Levereras med 2 års tillverkargaranti.

Beställningsvara! Skickas inom 3-4 arbetsdagar från Tyskland. Läs mer

Skynda! Denna produkt är väldigt populär, bara 2 kvar.

Vad kan jag förvänta mig när jag köper från ÅKSTRÖMS?

 • Autentiska produkter
 • Säker betalning
 • Gratis frakt från 750kr
 • Försäkrat paket
 • 14 dagars returpolicy
 • Professionell urmakarservice
 • Presentförpackning tillgänglig
Police PEWJP2110202 herrklocka, silicon armbandPolice PEWJP2110202 herrklocka, silicon armbandPolice PEWJP2110202 herrklocka, silicon armbandPolice PEWJP2110202 herrklocka, silicon armband
 • 3159 kr
 • Alla skatter ingår.
 • 3159 kr
 • Alla skatter ingår.

Police PEWJP2110202, Herrklocka

18 av våra kunder har valt Police under de senaste 30 dagarna
Police PEWJP2110202 herrklocka, silicon armband
+
Klocklåda wbf-3 för 3 klockor
Starta din samling för endast 3367 kr

Om Police PEWJP2110202

Ett mycket bra val för herrarna!

Denna analog / digital klocka från Police har ett armband i silicon och i färgen svart. Kompletteras med en urtavla i färgen blå. OBS! Boetten på Police PEWJP2110202 herrklocka har 53 mm i diameter.

Den batteryquartz drivna klockan har alarm / datum / dag / timme / minut / sekund / stopfunction funktioner och gällande vattentäthet, den tål ett tryck på upp till 5 atm.

Priset för denna model är i 3000 kr - 5000 kr budget. Vårat pris just nu för Police PEWJP2110202 herrklocka är 3159 kr.

Du kan se alla specifikationer för denna klocka (ladda ner Police PEWJP2110202 specifikationer) och se mer om Police i sektionen nedanför.

Var snäll och kontakta oss om du har några frågor om denna produkt.

Skynda! Denna produkt är väldigt populär, bara 2 kvar.

ÅKSTRÖMS Protection logo

Denna produkt är berättigad till ÅKSTRÖMS Protection!

Denna produkt har visats 27 gånger idag.

Police PEWJP2110202 herrklocka, silicon armbandPolice PEWJP2110202 herrklocka, silicon armbandPolice PEWJP2110202 herrklocka, silicon armbandPolice PEWJP2110202 herrklocka, silicon armband
 • 3159 kr
 • Alla skatter ingår.
18 av våra kunder har valt Police under de senaste 30 dagarna

Police PEWJP2110202 herrklocka specifikationer

Ta reda på allt du behöver veta om Police PEWJP2110202. Om du är intresserad av att köpa denna produkt, vänligen konsultera listan över specifikationer i tabellen nedan för att se till att det är rätt val för dig. I "Om" fliken kan du hitta mer information om Police märket. Som alltid, om du har ytterligare frågor, uppmanar vi dig att kontakta oss.

Produktinformation

EAN4894816016913
KönHerr
Garanti [år]2

Materiale & färg

ArmbandsmaterialSilicon
ArmbandsfärgSvart
Boetts MaterialRostfritt stål
Boetts FärgSvart
Boetts YtaMatt
Urtavlans färgBlå
GlasMineralglas, Hardened

Produktutförande

Display typAnalog, Digital
UrverkstypBatteryquartz
FunktionerDag, Datum, Stopfunction, Alarm, Sekund, Minut, Timme

Detaljer

VridringFixerad
BakboettSkruvad, Undersida av rostfritt stål
SpänneBuckleclasp
LysmassaBackgroudillumin
Vattenskydd5 ATM

Mått

Diameter [mm]53
Case thickness [mm]16

Om Police

Märket Police för med sig italienska storstadsstilar till den internationella marknaden genom moderna livsstilar hos ungdomar som är en stor marknad. En Police klocka har attityd för dem med en upprorisk själ som vill kombinera kärlek för mode med en unik, alternativ känsla.

Police, De Rigo-gruppens husmärke, lanserades i Italien 1983 som unisex-glasögon och ett storstads manifest för dem som vill synas.

Namnet är ingen slump. Det utlöser fantasi och drömmar, särskilt hos de yngre generationerna, och erbjuder en helt ny utsikt över havet och mot tidvattnet. Namnet framkallar den amerikanska "on the road" livsstilen, men också den starka urbana andan i städernas stad: New York.

Police inställning gjorde sig känt som ett världsomspännande märke redan från början, som ett italienskt varumärke med starka internationella övertoner. Detta alternativa, icke-överensstämmande, nästan fräcka varumärke skapade omedelbart en egen nisch. På grund av sin växande identitet och placering har Police genom åren hittat sig själv, märket har gått från ett enkelt glasögonmärke till ett riktigt livsstilsmärke. I denna omvandling utvidgades varumärket till att omfatta ett komplett utbud av modeaccessoarer - parfymer, klockor, smycken och lädervaror - alla med en stark personlighet och representerar ett visst utseende och sätt att leva. Unga, autentiska rebeller, som följer trenderna men försöker sticka ut med originalitet och känsla, dras sålunda oemotståndligt till Police "gemenskapen".

Polices varumärke fortsätter att glida över trenderna, utan att någonsin äventyra sin personlighet. Detta har skildrats genom åren av viktiga märkes ambassadörer, som Bruce Willis, George Clooney, David Beckham, Antonio Banderas och fotbollsstjärnan Neymar Jr, som har tolkat och uttryckt Police värden, stil och värld.

Världen vi lever i nu och själva upprorets uppfattning har förändrats och varumärket bestämde sig för att med en ny röst nå dagens rebeller: unga människor som vill märka den värld som de lever i genom sina val och deras önskan att uttrycka sig. De är de människor som mer än någon annan kommer att påverka världen vi lever i imorgon och representerar bäst Police förnyade känsla.

Policeprodukterna distribueras nu i mer än 80 länder i alla större städer. Sedan 2008 har varumärkets detaljhandelsstrategi fokuserats främst på Mellanöstern och Kina, tillsammans med öppnandet av 40 butiker i de viktigaste varuhusen. Dessa shoppar-i-butiker belyser Policelivsstil. De tjänar till att stärka varumärkesbilden och dess storstadsinriktning samtidigt som man presenterar en livsstil.

Police logo

Viktig information

Den här produkten är en beställningsvara och skickas så fort den inkommit till vårt lager från tillverkaren/agenten. Normalt sker detta inom 3-4 arbetsdagar.
Observera att vi tar ut en avgift på 10% på varuvärdet om man vill stoppa sitt utskick på beställningsvaror efter att beställning redan gjorts eller om man låter paketet gå automatiskt i retur efter att det har skickats ut

 

Nu kan du betala med Klarna

Vi vill att det skall vara enkelt att handla hos oss. Därför kompletterar vi våra betalsätt och erbjuder från och med nu möjligheten att betala via Klarna, som är ett av Sveriges mest populära betalsätt för handel på internet.

Hos Klarna kan du betala med kort, via faktura eller direkt via din internetbank. Du kan också välja att delbetala. Du avgör själv utifrån dina önskemål och förutsättningar.

Har du frågor eller vill ha mer information?

Välkommen att kontakta oss på tel: +46 (0)10-884 85 86 eller via e-post

 

Leverans

- Leveransen av ditt köp är alltid fraktfri när du gör en beställning hos oss över 750 SEK.

- Alla paket skickas i regel alltid med DHL eller UPS, rekommendetat, från vårt lager.

- Beställningens totala leveranstid beror på om det du beställer finns hemma i vårt lager eller om vi beställer hem det i samband med din order.

- Det tar normalt sett 1-2 vardagar för ett paket att komma fram till ditt närmaste uthämtningsställe från det att vi har skickat ut det, men vi kan inte ansvara för eventuella förseningar som uppstår hos UPS.

- När en produkt skickas från vårt lager får du ett bekräftelse-SMS med ett spårningsnummer så att du kan spåra ditt paket. UPS skickar sedan ett avi-SMS när paketet har kommit fram till uthämtningsstället.

- Du kan söka på ditt postnummer här för att se vilket ombud paketet levereras till. Det första alternativet som kommer upp är det ombud paketet skickas till, det går inte att välja själv.

- Påminnelse-AVI skickas även ut av DHL eller UPS om paketet inte hämtats ut efter några dagar.

- Paketet ligger hos ditt ombud i 14 dagar. 


Observera att vi inte är tillverkaren av produkterna som säljs på vår hemsida och viss produktinformation kan skilja sig.

Vi är inte tillverkaren av produkterna som säljs på vår hemsida. Även om vi jobbar på att försäkra att all produktinformation är korrekt, kan tillverkaren göra små ändringar på detaljer och utseende under åren på sina produkter och ändra deras produktinformation.

Tänk även på att färger kan variera och se olika ut beroende på vad för typ av skärm man har och i vilket ljus bilderna är tagna i. Man kan därför inte räkna med att få en full uppfattning av den verkliga färgen enbart genom att titta på bilderna som finns på produkten.

Faktisk paketering och material kan också förändras och innehålla mer och/eller andra material eller färger än det som finns på vår hemsida. Man ska alltid läsa tillverkarens instuktionsmanual innan en vara används och inte helt förlita sig på informationen som man finner på vår hemsida. 

Få samma utseende med dessa alternativ

Vi sökte efter andra modeller som liknar Police PEWJP2110202.
Ta en titt på dessa alternativ.

Fler liknande modeller

Recensioner

Våra kunder kommer från hela Europa, därför översätts texten automatiskt.

Bild på Emporio Armani AR2453 herrklocka skickad av Jonas Lindström

Helnöjd med mitt klockköp

"Helnöjd med mitt klockköp, Så tack så mycket, jag har i alla tider alltid haft en massa klockor att välja mellan och bytt ofta, men denna klocka använder jag jämt."

Recension för Emporio Armani AR2453 herrklocka av Jonas Lindström

Bild på Hugo Boss 1513677 herrklocka skickad av Mahmoud Ghaffari

Kanonfin klocka. Bra leverans

"Kanonfin klocka. Bra paketering, fin kartong. Fanns inte i lager så trodde den skulle komma till efter nyår men kom innan jul, så bra leverans."

Recension för Hugo Boss 1513677 herrklocka av Mahmoud Ghaffari

Bild på Burberry BU7711 herrklocka skickad av Luka Sjöstrand

Rekommenderar denna!!

"Jag är riktigt nöjd med uret samt företaget som säljer denna har gjort detta köp till en trevlig upplevelse. Rekommenderar denna!!"

Recension för Burberry BU7711 herrklocka av Luka Sjöstrand