Kundtjänst

Din klockbutik i Sverige sedan 2012

  • BankID Varumärkeslogotyp
  • Klarna Installment Varumärkeslogotyp
  • Mastercard Varumärkeslogotyp
  • Swish Varumärkeslogotyp
  • Visa Varumärkeslogotyp

Betala säkert

Din önskelista

Din önskelista är tom!

Din kundvagn

Din kundvagn är tom!

Din jämförelselista

Köp nu, betala efter 30 dagar med Klarna

Klockmärken

Vi levererar de bästa klockorna som världen har att erbjuda till hela Europa. Våran online butik erbjuder dig klockor av hög kvalitet och från designmärken med toppbetyg. De flesta av våra produkter kommer från klockmärken med medelpris, i våran butik kan du också köpa klockor från dyrare märken. Utforska våra klockmärken i listan nedanför.

Du kan välja mellan 168 premiumklockmärken

0 - 9

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

Q

R

S

T

U

V

W

X

Z

Populära märkesklockor för kvinnor

Vi har valt ut damklockor av toppkvalitet för vår butik. Vårat mål är att alltid erbjuda dig damklockor av högsta kvalitet från de bästa klockmärkena för kvinnor, till rimliga priser.

Vilka är några bra märken inom klockor för kvinnor?

Om du köper en klocka som en present eller till och med till dig själv är dessa några bra klockmärken som du kan välja mellan: Guess, Gant, Michael Kors, Versace and Thomas Sabo.

Prisvänliga märkesklockor för män

I våran online butik kan du hitta prisvänliga herrklockor.

Du behöver inte köpa billiga klockor även fast du är på en budget. Prenumerera på vårat nyhetsbrev och följ våra veckoförsäljningar. Varje vecka har vi ett nytt märke med speciella rabatter. Du kan köpa högkvalitativa klockor från toppbetygsatta märken för rimliga priser.

Märkesklockor från Schweiz

Vi väljer noggrant ut de bästa märkesklockorna från Schweiz och samlade deras kvalitetsprodukter på ett ställe: ÅKSTRÖMS klockbutik. Vårat urval inkluderar populära märken (som Swiss Military Hanowa, Victorinox, Mondaine eller Wenger) men också mindre kända schweiziska märken. Du har själv möjligheten att välja det märke och stil som passar dig bäst.

Välj en av de mest välkända schweiziska klockmärken eller utmana mainstream, välj ett mindre känt schweiziskt märke som Luminox, Swiss Alpine Military, Swiss Military by Chrono.

Vi hoppas du tycker om våra designkollektioner!