Kundtjänst

Din klockbutik i Sverige sedan 2012

  • BankID
  • Klarna Installment
  • Mastercard
  • Swish
  • Visa

Betala säkert

Din önskelista

Din önskelista är tom!

Din kundvagn

Din kundvagn är tom!

Din jämförelselista

Julerbjudande! Upp till -75%. Klicka här

Klockreparation

Har du gott om klockor som bara ligger i en låda?

Har alla slutat att fungera?

Behöver din favoritklocka ett nytt armband eller glas?

Oroa dig inte! Varför vänder du dig inte till oss för en pratstund med vår vänliga och erfarna klocktekniker som kommer att kunna (??).

Vi reparerar ditt armbandsur snabbt och ansvarsfullt.

Batteribyte 

Det krävs till och med upplärning för att göra ett enkelt batteribyte. Tyvärr försöker många klockägare gång på gång genomföra ett batteribyte på egen hand för att spara några kronor. Slutresultatet är ofta dyrt för hobbyurmakaren, Om locket exempelvis repas kan urverkets mekanism skadas, vilket leder till att klockan läcker eller att urvisarna skadas. Du kan undvika detta. Du kan kringgå detta problem med genom vår batteribyte service. Förresten: Om du vill kan vi också utföra ett läckagetest upp till 10 ATM (100M) testtryck efter vi bytt ut batteriet, så att du återigen kan ha på dig och använda din klocka under vatten utan att tveka.

Armbandsbyte

Det är inte bara läderklockarmband som måste bytas över tiden. Remmar av stål kräver också ett utlåtande från en expert med jämna mellanrum. Med tiden kan skruvar lossna, bandstift tappar sin stabilitet och stift kan lossna. Även om ett nytt stålband inte alltid måste köpas omedelbart, bör man alltid ha bandet på klockan som används dagligen i åtanke och den bör inspekteras av en specialist innan klockan lossnar från armen och större skador uppstår.

Glasbyte 

Mineralglas får repor med tiden. Detta är förmodligen en helt naturlig process, som kommer sig av den dagliga användningen och kan endast förhindras genom att hantera klockan med extra försiktighet. Vi förnyar och byter ut repade eller trasiga klockglas till låg kostnad - även för fashionabla klockor. Har din klocka har blivit dimmig eller fuktig på insidan? Varför inte låta oss rengöra din favoritklocka så att du än en gång kan se urtavlan glasklart? Eller vill du kanske uppgradera din favoritklocka rejält? Om så är fallet kan en uppgradering till reptåligt safirglas vara ett alternativ för dig. Beroende på glasets storlek, design och tillverkare, erbjuder vi dig detta optiska lyft för din klocka för mindre än 600 SEK.